Πολύτιμο όπως και η σοδειά σου

Την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, η εταιρεία ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ παρουσίασε το νέο καινοτόμο προϊόν DELEGATE™ 250WG με βάση την δραστική ουσία Spinetoram για την καταπολέμηση πολλών επιβλαβών εντόμων σε μηλοειδή, πηρυνόκαρπα και ελιά. Παράλληλα έγινε η τεχνική παρουσίαση του υπό έγκριση προϊόντος RADIANT™ 120SC ( ίδιας δραστικής ουσίας) το οποίο αφορά καλλιέργειες βαμβακιού και της αμπέλου. Το Spinetoram είναι νέο μέλος της χημικής ομάδας των σπινοσινών με διαφορετικό τρόπος δράσης από όλα τα μέχρι τώρα γνωστά εντομοκτόνα.

Στην εκδήλωση η οποία διοργανώθηκε από την ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ σε συνεργασία με την Dow AgroSciences συμμετείχαν πάνω από 120 συνεργάτες της εταιρείας από την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα. Καθόλη την διάρκεια των παρουσιάσεων, το ενδιαφέρον παρέμεινε αμείωτο. Ειδικοί επιστήμονες στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης αναφέρθηκαν στα νέα δεδομένα και δόθηκαν απαντήσεις σε βασικές απορίες και ερωτήματα των παρευρισκομένων.

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα ξεκίνησε με την παρουσίαση του Εμπορικού Διευθυντή της Dow AgroSciences Νοτίου Ευρώπης, κ. Javier Negro ο οποίος στην ομιλία του πέραν της αναλυτικής και εμπεριστατωμένης ανάλυσης της παγκόσμιας αγοράς των εντομοκτόνων, αναφέρθηκε στην σημαντική προσπάθεια την οποία καταβάλλει η εταιρεία Dow AgroSciences ως προς την ενίσχυση του ήδη εκτεταμένου χαρτοφυλακίου της. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις καινοτόμες λύσεις που προσφέρουν οι νέες δραστικές ουσίες Isoclast και Spinetoram, οι οποίες θα αποτελέσουν έναν αξιόπιστο σύμμαχο για τους Έλληνες καλλιεργητές στο μέλλον. Στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο κ. Άρης Χλωρίδης, Διευθυντής του Πειραματικού Σταθμού της Dow AgroSciences στην Θεσσαλονίκης, ο οποίος παρουσίασε τον τρόπο με τον οποίο ανακαλύφθηκε από την εταιρεία Dow το νέο αυτό δραστικό της οικογένειας των σπινοσινοειδών.

Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με την τοποθέτηση του κυρίου Χαράλαμπου Νίκα, Marketing Specialist της ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ. Στην ομιλία του παρουσίασε την τεχνική τοποθέτηση των προιόντων DELEGATE™ 250WG και RADIANT™ 120SC στις διάφορες καλλιέργειες και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα χαρακτηριστικά που κάνουν το Spinetoram μοναδικό.

ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ

facebook-xxl.png  insta logo linkdin.png 

 
*Προσοχή: Τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα να χρησιμοποιούνται με ασφαλή τρόπο. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση, καθώς και τις προειδοποιητικές φράσεις και σύμβολα.
esyf logo retina

 

 Corteva HorColor RGB

 

Τελευταία νέα

 

Πολύτιμο όπως και η σοδειά σου

Πολύτιμο όπως και η σοδειά σου

Την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 στο Μέγαρο Μουσικής Θε...